Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het huishoudboekje van de ZZP’er – online bijeenkomst

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
16:00 - 17:00

Locatie

online via Microsoft Teams

Organisator

Moedige Dialoog Drenthe

Als ZZP’er weet je als geen ander hoe belangrijk het is om grip te hebben op jouw financiën. Daarom hebben wij experts uitgenodigd, die jou tijdens de online bijeenkomst ‘Het huishoudboekje van de ZZP’er‘ meer zullen vertellen over het opstellen en bijhouden van jouw huishoudboekje. Er worden praktische tips en tricks gedeeld, die je direct kunt toepassen in jouw eigen financiële situatie.

Voor wie?

ZZP’ers uit Drenthe

Wanneer?

dinsdag 30 mei van 16.00 tot 17.00 uur

Waar?

Online: via Microsoft Teams

Ook vertellen wij je graag meer over het initiatief ‘Ondernemer voor Ondernemer’. Dé helpdesk voor MKB-ondernemers en ZZP’ers die kampen met financiële problemen, zowel zakelijk als privé. Vier Asser-ondernemers zijn hierbij betrokken en bieden de ondernemer een klankbord om te sparren. Het team staat open voor alle vragen en zet direct hun kennis en netwerk in om jou verder te helpen.

Lees meer over Ondernemer voor Ondernemer

De online bijeenkomst zal ongeveer een uur duren en er is genoeg ruimte voor vragen en interactie. Je kunt deelnemen vanaf een computer, laptop of smartphone. Meld je aan via: drenthe@moedigedialoog.nl. De link naar de bijeenkomst ontvang je daarna in jouw mailbox. Deelname is kosteloos!